Jak se stát členem?


Chceš se stát členem Spolku? Je to úplně jednoduché! Přijď v otevírací době (Po-Pá;12.00-17.00) do klubovny Spolku ve Faustově domě a nech se od přítomné služby zaregistrovat. Členem se může stát kdokoli, kdo studuje na 1.LF UK. Je jedno, jestli bakalářský nebo magisterský obor.

Po vyplnění základních údajů (jméno a příjmení, e-mail) a zaplacení registračního poplatku 200 Kč (poplatek je jednorázový a platí pro celou dobu studia) ti služba nalepí na zadní stranu ISIC karty nálepku SMČ. Nálepkou se pak můžeš prokazovat jako člen Spolku. Služba Ti zároveň zopakuje výhody plynoucí z členství a ráda Ti prostory Spolku ukáže. Neboj se zeptat služby na vše, co Tě zajímá, Spolkovníci si rádi povídají 🙂

Pokud o nálepku přijdeš (ztráta/výměna ISIC atd.), není třeba platit registrační poplatek znovu – stačí přijít do Spolku v otevíracích hodinách a vysvětlit nastalou situaci službě, která si Tě následně vyhledá v databázi. Poté Ti na nový ISIC dáme členskou nálepku a budeš mít všechny výhody jako dřív bez nutnosti znovu platit!

Pokud se rozhodneš aktivně zapojit do chodu Spolku, velmi rádi Tě mezi námi přivítáme a povíme Ti k tomu víc. Být aktivním členem není nic složitého, i když to chce trochu nadšení a vytrvalosti. Stačí opět přijít do Spolku a projevit zájem.

Služba Tě pak přidá do našich komunikačních kanálů a budeš se moci přímo zapojit do organizace našich projektů, při kterých se seznámíš se všemi našimi členy. Další možnost, jak se aktivně zapojit je přijít přímo na schůzi aktivních členů Spolku. Upozornění na tyto schůze bývají pravidelně na Facebooku. Těšíme se na Tebe!